21 maj, 2021 -

Driven löneadministratör till Aarsleff Rörteknik AB

Driven löneadministratör till Aarsleff Rörteknik AB

Vi på Aarsleff söker nu en driven och engagerad löneadministratör som vill arbeta tillsammans med oss på vårt kontor i Kungsängen.
Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen består i stort av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. På Rörteknik i Sverige är vi 120 anställda och vårt bolag kännetecknas av en entreprenöriell anda med stor dos av humor och engagemang!

Arbetsbeskrivning
I din roll som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta med hela löneprocessen tillsammans med ytterligare en kollega. Vi arbetar i Hogia Lön. Du kommer arbeta med både tjänstemanna- och arbetarlöner.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Genomgång av löneunderlag
• Kontrollera och analysera avvikelser samt vidta konkreta åtgärder för att hantera dessa
• Registrering och utbetalning av korrekta löner i befintligt lönesystem
• Semesterhantering, årsslut, kontrolluppgifter
• Personaladministration såsom kontakt och uppdateringar mot Försäkringskassan, Skatte-verket, Fora, Alecta och Collectum
• Samarbeta med HR i lönerevisioner och bistå HR Chef med löpande nyckeltal
• Annan HR administration ex. uppdateringar av policys och rutiner, personalhandbok mm.
• Säkerställa att nyanställda får information kring regelverk och rutiner kring lön och förmåner
• Proaktivt driva utveckling inom löneområdet för att kontinuerligt förbättra våra processer.
• Löpande support gentemot organisationen i lönerelaterade frågor
• Omvärldsbevaka löneområdet och säkerställa att bolaget är uppdaterat avseende nya lagar och avtal inom området lön, personal och reseräkningar.

I din roll kommer du även arbeta till viss del med Leverantörsreskontra och arbeta i nära dialog mot såväl HR- och ekonomiavdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt lönearbete, där du både arbetet med tjänstemanna- och arbetarlöner. Har du tidigare arbetet inom Byggnadsavtalet och har erfarenhet från Hogia är detta starkt meriterande.

Du är trygg i dina kunskaper inom löneområdet och en person som snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter. Du är lojal och flexibel i ditt arbetssätt som trivs i en roll där du får stötta och hjälpa andra. Du har en förmåga att se till förbättringsmöjligheter och har även en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är strukturerad och noggrann i din natur, samtidigt som du balanserar upp detta med att arbeta effektivt.

Du erbjuds
Tjänsten som löneadministratör är en fast tjänst, med inledande provanställning om sex månader och med start enligt överenskommelse. Hos oss får du chansen att arbeta i ett familjärt bolag i en trygg och stabil koncern med säte i Danmark.
Vi har roligt på jobbet och vår arbetsplats präglas av entreprenörskap, en öppenhet och engagemang!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
Vi går igenom urvalet löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Aarsleff
Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK.
Aarsleff Sverige består av en grupp ledande specialister inom respektive verksamhetsområde. Genom åren har vi arbetat målinriktat med att effektivisera och industrialisera våra processer vilket har gjort oss till experter på snabba och kostnadseffektiva hanteringar inom våra verksamhetsområden. Vår egentillverkning i automatiserade produktionsanläggningar för betongpålar och flexibla foder säkerställer dagliga materialleveranser av högsta kvalitet till arbetsplatser för både grundläggning och schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter.

Ansök