9 juli, 2021 -

Arbetsledare/Projektledare

Aarsleff Ground Engineering AB – ett dotterbolag till Aarsleff koncernen med huvudsäte i Danmark – är specialister på att lösa geotekniska utmaningar som ställer höga krav vid komplexa förhållanden.
Vi erbjuder fullservicelösningar inom grundläggning med innovativa metoder inom pålning, stödkonstruktioner, grundvattensarbeten, injektering och marina projekt. Vår styrka är vår spetskompetens inom grundläggning och med en komplett maskinpark kan vi erbjuda bästa lösningar väl anpassade efter våra kunders och varje enskilt projekts behov.

Aarsleff Ground Engineering AB fortsätter växa och söker nu en Arbetsledare/Projektledare till vår verksamhet i Norr.

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en viktig del av vårt kompetenta team.

Din roll

Till vårt arbetslag i Norr söker vi en Arbetsledare/Projektledare, tjänsten kan innebära arbete i andra delar av Sverige.

Som Arbetsledare/ Projektledare har du det yttersta ansvaret för ett projekts genomförande med särskild hänsyn till framförallt produktion, men även ekonomi och arbetsmiljö från mottagandet av vunnet projekt till dess att projektet är slut reglerat.

Arbetsledaren/Projektledaren har ett aktivt och uppsökande förhållningssätt mot kunder och agerar professionellt och affärsorienterat i kundrelationen. I rollen ingår att tillsammans med produktionscheferna planera framdrift i projekten för att nå optimal resursanvändning. Du har stora möjligheter till personlig utveckling.

 

Du kanske arbetar som yrkesarbetare idag och är redo för nästa steg i karriären? Sök redan idag!

 

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Driva projektet inom företagets fastlagda ramar, regler och policys
 • Leda och fördela arbetet inom projektet
 • Delta aktivt i kalkylarbete tillsammans med anbudsledare både före, under och efter projektets genomförande
 • Vara uppdaterad i projektets ekonomiska ramar, förväntat utfall samt gällande projektavtal
 • Delta i projektgenomgångar tillsammans med kund – svara, informera och driva uppkomna frågeställningar
 • Tillse god arbetsmiljö och trivsel både internt och externa på arbetsplatsen
 • Säkerställa att tillbud och olyckor registreras och att ev. åtgärder verkställs inom ansvarsområdet
 • Ansvara för att inhämta och hantera/fakturera avvikelser, ÄTA och övriga ev. kontraktsmässiga regleringar samt genomföra inköp inom projektets budgetramar

Din profil

För att lyckas i rollen som Arbetsledare/Projektledare önskar vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst inom bygg- eller fastighetsbranschen som kan växa in i din roll som Arbetsledare/Projektledare
Som person är du självgående och initiativrik och önskvärt är en god förståelse och kunskap inom projektekonomi.
Vi söker dig som är en god kommunikatör och har förmågan att bygga upp och vårda långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor.
Du trivs med att ta ett stort eget ansvar för att på ett strukturerat arbetssätt bidra till verksamhets-områdets fortsatta lönsamhet och utveckling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Du kommer att ha stor möjlighet till personlig utveckling och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt verksamhetsområde!

Den vi söker

 • Utbildning inom relevant område eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
 • Erfarenhet av arbetsledning inom bygg/anläggning
 • B-körkort är ett krav i tjänsten

Meriterande

 • Yrkesbevis/Maskinvana anläggningsmaskiner
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik

Start: Omgående
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Kontaktinformation: Arbetschef Mattias Falksund, Tel. 072-722 25 81, mfal@aarsleff.com

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-08-31.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i  mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten. 

För mer information kontakta
Mattias Falksund
Arbetschef

+46 72-722 25 81

 

Med anledning av semesterperioden så kan våra svarstider vara något längre men vi återkopplar så fort vi kan!

Ansök