Lediga tjänster

 • 2 st Spolbilstekniker
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Kungsängen
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7000 medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder kronor. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse, relining i fastighet, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Umeå och Halmstad. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare, Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten. 

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Detta erbjuder vi dig.

Du kommer att få starta upp och driva ett nytt spol- och fräsanlägg. Du får vara med från början att bestämma hur du vill att bilen ska se ut och vilken utrustning du vill arbeta med. Vi bygger mycket av vår verksamhet på tilltro och frihet under ansvar viket vi alla värderar högt. Alla har en stark vilja att lyckas och det finns mycket stor kunskap hos våra medarbetare som tar hand om varandra på ett föredömligt sätt.

Om rollen och arbetsuppgifter

Som spoltekniker på Aarsleff kommer du att få en viktig roll i verksamheten där du kommer att ansvara för dina tilldelade projekt samt styra och skapa förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. I huvudsak är projekten inriktade på renovering av spill- och dagvattensystem.

Du ansvarar för att våra säkerhets- och kvalitetsrutiner följs och att arbetsmiljön säkerställs enligt gällande lagstiftning och att projektets arbetsmiljöplan följs.

I din yrkesroll så ligger fokus på planering, statusbedömning, ritningshantering och kundfokus för att projektet skall nå sitt mål. Du kommer att arbeta i ett 2-mannalag och samarbeta med övriga medarbetare samt underentreprenörer i projekten.

Arbetsuppgifter är att spola och fräsa ur ledningar inför relining, besiktiga och statusbedöma ledningar som skall renoveras eller har renoverats.

 

Vi söker dig som

Är praktiskt lagd, självständig, engagerad, flexibel och anpassningsbar.
Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du har ett positivt driv och en god social förmåga då du kommer att vara vårt ansikte utåt.
Rollen kräver goda administrativa kunskaper. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt.
Tidigare erfarenheter av spolbil är ett krav

 

B-körkort är ett krav

C- körkort är ett krav

T25 är nödvändigt i arbetet, men inte ett krav

CE-körkort är meriterande

Maskinkunskaper är meriterande

 

Mer om tjänsten: 

Anställning: Tillsvidareanställning på heltid.

Placering: Utgång ifrån Kungsängen Stockholm (huvudkontoret)

Arbetsfältet: I huvudsak Mälardalen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kollektivavtal: Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl.

 

Ansökan mailas till niclas.lovberg@aarsleff.se

 

För mer information kontakta:

Niclas Lövberg

Produktionschef Affärområde Fastighet

Tel: 076-1077507

niclas.lovberg@aarsleff.se

 • Marknadskoordinator/Marketing Coordinator
 • Aarsleff Ground Engineering AB
 • Sverige och Norge
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av närmare 7000 medarbetare och har en omsättning på ca 18 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleffgruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Halmstad. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten.

Aarsleff Ground Engineering AB i Sverige söker nu en engagerad och självgående

Marknadskoordinator/Marketing Coordinator

Detta är en spännande möjlighet att arbeta inom grundläggningssektorn i en roll där du får utveckla och leverera effektiva marknadsplaner i linje med organisationens och segmentets strategiska mål samt att lyfta företagets varumärke och våra produkter och tjänster.

Huvudansvar

Som Marknadskoordinator ansvarar du för de dagliga marknadsaktiviteterna för Aarsleff Ground Engineering AB och Centrum Pile AB i Sverige, samt Aarsleff Norge AS och Sør-norsk Boring AS i Norge.

Målet för Marknadskoordinatorn är att utveckla och genomföra planer och aktiviteter som leder till en bredare medvetenhet om våra företag, som i sin tur leder till ökade affärsmöjligheter för våra produkter och tjänster. Som Marknadskoordinator är du även uppdaterad på marknaden, trender samt andra aktörer för att säkerställa att marknadsåtgärderna leder till att uppnå företagsmålen på såväl kort- som lång sikt.

Vi söker:

En person som har mycket god förmåga att presentera och kommunicera såväl i tal som i skrift då detta utgör huvuddelen av arbetet. Då Aarsleff Ground Engineering återfinns i norra Europa och dess övergripande Marknadschef sitter i Storbritannien så behöver ovanstående kvalifikationer även gälla det engelska språket.

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med Aarsleff Ground Engineerings marknadsteam och dess Group Marketing Manager utveckla och implementera marknadsplaner för bolagen i linje med övergripande företagsmål.
 • Tillsammans med Group Marketing Manager ta fram SMART:a marknadsmål för Aarsleff Ground Engineering AB, och Centrum Pile AB i Sverige samt Aarsleff Norge AS och Sør-norsk Boring AS i Norge.
 • Stötta och utbilda de olika bolagen och deras organisationer för att höja deras marknadskunskaper.
 • Bygga och implementera en marknadsstrategi som attraherar en bred publik till våra bolag
 • Bygga och underhålla företagens sidor i sociala medier såsom Facebook, LinkedIn, och ytterligare kanaler som kan vara relevanta.
 • Tillsammans med HR Chef utveckla och underhålla företagens Employer branding strategi.
 • Implementera en intern kommunikationsstrategi för de olika bolagen så att anställda får relevant information i rätt tid.
 • Implementera, underhålla och förbättra sökmotorer (Search engine performance SEO) i linje med de Aarsleffs övergripande marknadsmål.
 • Mäta och optimera ev betalda analysverktyg ex. Google Analytics.
 • Uppdatera broschyrer och andra dokument såväl som databasers statistik, finansiell såväl som icke-finansiell information.
 • Vara organisationerna behjälplig avseende mässor, seminarier och andra tillställningar.
 • Säkerställa att marknadsaktiviteter som genomförs är i linje med koncernens övergripande strategier.
 • Delta vid Group Status Marketing Meeting en gång i månaden via Teams samt delta fysiskt en gång per år.
 • Koordinera information och innehåll för Aarsleff GE nyhetsbrev och One Company magazine.

Din bakgrund
Vi söker en person med högskoleutbildning inom Marknad och kommunikation. För att lyckas i denna roll behöver du även några års erfarenhet av digital marknadsföring, kommunikation samt content skapande. Stor vikt kommer att läggas på förmågan att kommunicera i skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår HR manager Johanna Sandberg: (46) 768-30 13 25 alt. johs@aarsleff.com. Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

Johanna Sandberg
HR-manager
+46 768-30 13 25
johs@aarsleff.com

 • Rörinspektör
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Stockholm och Göteborg
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Detta erbjuder vi dig

Vi på Aarsleff erbjuder en bra atmosfär och en bra organisation med goda värderingar – vilket gör att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi bygger mycket av vår verksamhet på tilltro och frihet under ansvar viket vi alla värderar högt. Alla har en stark vilja att lyckas och det finns mycket stor kunskap hos våra medarbetare som tar hand om varandra på ett föredömligt sätt. Internutbildningen sker i dom olika team som sammansätts. De olika uppdragen har stora variationer i form av uppdrag eller lokalisation då vi finns över hela Sverige som arbetsfält, du kommer att vara i ett team på två till tre personer.

Om rollen och arbetsuppgifter

Som rörinspektör på Aarsleff kommer du att få en viktig roll i verksamheten där du kommer att ansvara för dina tilldelade projekt samt styra och skapa förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. I huvudsak är projekten inriktade på renovering av spill- och dagvattensystem i kommunal regi men ibland förekommer även projekt inom industri.

Du ansvarar för att våra säkerhets- och kvalitetsrutiner följs och att arbetsmiljön säkerställs enligt gällande lagstiftning och att projektets arbetsmiljöplan följs. I din yrkesroll så är planering, statusbedömning, ritningshantering och kundfokus viktigt för att projektet skall nå sitt mål. Du arbetar självständigt och samarbetar med övriga medarbetare samt UE i projekten. Teamet tillsammans har ett ansvarar för att driva projektteamet mot gemensamma mål samt ansvar för produktion, ekonomi och UE.

 • Förbereda, besiktiga och statusbedöma ledningar som skall renoveras, främst för servisledningar så vår Hattenhet når sina produktionsmål.
 • Optimera planeringen i projekten.
 • Styra UE.
 • Dokumentera avvikelser.
 • Ansvar för material med mera.
 • Ansvar för service av bil och maskiner.

Vi söker dig som

Är praktiskt lagd, självständig, engagerad, flexibel och anpassningsbar då stor geografi påverkar arbetet. Som person är du noggrann och drivande. Du är ansvarsfull och kommer vara vårt ansikte utåt. Rollen kräver också goda administrativa kunskaper. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. En del utbildning sker internt enligt ett utbildningsprogram, vissa utbildningar sker också externt, till exempel trafikutbildningar.

 • B-körkort är ett krav
 • C-körkort är nödvändigt i arbetet då det är ett tungt fordon som enheten är byggd på.
 • VAV P93 är nödvändigt i arbetet
 • CE-körkort är meriterande
 • Maskinkunskaper är meriterande

Mer om tjänsten

Anställning: tillsvidareanställning på heltid.

Placering: utgång från Kungsängen Stockholm (huvudkontoret) eller i Gunnilse (regionkontor).

Arbetsfältet: varierar med projekt över hela Sverige. Resor och övernattningar är en stor del av ditt arbete då ditt arbetsområde blir hela Sverige.

Tillträde: anställning omgående.

Kollektivavtal: avtal med Seko finns.

Övrigt: medlemmar: i STVF.

För mer information eller ansökan, kontakta:

Om tjänsten avser Stockholm
Produktionschef Nordost Martin Duun Sörensen 0761-07 75 03
martin.duun.sorensen@aarsleff.se

Om tjänsten avser Göteborg
Produktionschef sydväst Anders Karlsson 0709- 413 444
anders.karlsson@aarsleff.se

Eller kontakta HR-chef
Johanna Sandberg  0768-301 325
johs@aarsleff.com

 

 • Installatörer för ledningsrenovering i Mark
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Göteborg och Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker installatörer för arbete med ledningsförnyelse i mark

Som installatör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark och du kommer att vara en viktig del i den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att utgå ifrån kontoret i Göteborg eller Stockholm och ha hela Sverige som arbetsfält, vilket innebär en mycket omväxlande och spännande arbetsmiljö. Arbetslaget består av 2-4 personer som arbetar i en tätt sammansvetsad konstellation i olika typer av uppdrag.

Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre.

Kompetenskrav:

 • Gymnasieutbildning
 • Tidigare erfarenhet av infodring är meriterande
 • B-körkort och C-körkort är meriterande
 • Maskinkunskaper är meriterande
 • Viss datorvana, Officepaketet

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare.
Välkommen med din ansökan.

Om Aarsleff

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 6500 medarbetare och har en omsättning på 15,5 miljarder kronor. I Sverige representeras Aarsleff-gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technologies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för relining och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.

För mer information eller ansökan, kontakta:

Om tjänsten avser Stockholm
Produktionschef Nordost Martin Duun Sörensen 0761-07 75 03
martin.duun.sorensen@aarsleff.se

Om tjänsten avser Göteborg
Produktionschef sydväst Anders Karlsson 0709- 413 444
anders.karlsson@aarsleff.se

Eller kontakta HR-chef 
Johanna Sandberg  0768-301 325
johs@aarsleff.com

Skicka in en spontanansökan

Finns det inga lediga jobb för dig just nu – skicka gärna in en spontanansökan!

Spontanansökan Rörteknik Spontanansökan Ground Engineering