23 oktober, 2018 -

Affärsdriven Anbudsledare, Göteborg

Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och vi letar nu efter en ny kollega som vill vara med och skapa framtiden med oss. Vi erbjuder ett fritt, utvecklande och intressant arbete inom ett av de största bolagen i branschen.

Om rollen
Som anbudsledare är du en viktig del av vårt kompetenta team. Det är en bred och omväxlande roll där vi arbetar nära varandra igenom hela processen.
I vår organisation har anbudsledaren en central position med många kontaktytor både internt och externt.
Du är med och skapar förutsättningarna för ett framgångsrikt resultat då du ansvarar för arbete med samordning och planering av inkommande förfrågningar och utgående anbud. Anbudsledaren är med från tidiga skeden och en bit in i produktionen. Det innebär att du har kundkontakter, är med och skapar affärer, analyserar marknaden, upprättar anbud, överlämnar vunna projekt till produktion samt arbetar med erfarenhetsåterföring.
Anbudsledaren har också en viktig roll i framtagandet av marknadsplaner och processutveckling.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Gunnilse. I rollen kan det förekomma en del resor, i första hand inom Sveriges gränser men det kan även förekomma resor utanför Sveriges gränser.

Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lösningsfokus, vilja, noggrannhet och engagemang. Du har förmåga att självständigt driva processer mot uppställda deadlines och du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta med andra och skapa goda relationer både internt och externt då det i rollen ingår många olika kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och leverantörer.
Du tycker det är spännande att ha ett öga på hur marknaden ser ut och har du dessutom ett affärsmässigt intresse är det ett plus.
Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen från liknande arbete, gärna med en högskoleutbildning eller utbildning från relevant yrkeshögskola.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav och du är van att använda IT som arbetsverktyg.
Det är meriterande med god erfarenhet inom grundläggning.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Arbetschef Viktor Bergsten, +46 768 – 30 13 12.

Ansök