25 februari, 2019 -

Aarsleff Ground Engineering AB söker Grundläggare till Nordost

Aarsleff Ground Engineering AB fortsätter växa. Vi söker dig som letar efter ett tryggt företag med god kamratanda. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en viktig del av vårt kompetenta team.

Vi söker nu en grundläggare till ett av våra arbetslag. Du anställs i Stockholmsregionen men det kan även förekomma arbete i andra delar av Sverige.
Du är en praktiskt lagd problemlösare och gillar att arbeta i en miljö där det är viktigt att vara självständig, engagerad och flexibel.

Som grundläggare arbetar du alltid i ett väl fungerande team tillsammans med en maskinist, storleken på gruppen i övrigt beror på arbetets art. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga produktiviteten på plats i grundläggningsprojekten. Du har även ansvar för att följa Aarsleffs högt ställda krav på säkerhet och arbetsmiljö.

I rollen har du tät kontakt med arbetsledningen i projekten. Det finns alltid stöttning nära till hands men då arbetsledningen arbetar med flera projekt samtidigt är det viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Du har gymnasieutbildning, goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt erfarenhet av betongpålning. Det är önskvärt att du har B-körkort.

För mer info kontakta Arbetschef Annika Skogetun, telefon 0761 – 28 07 50

Ansök