Lediga tjänster

 • Entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik i Brunna, Kungsängen
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och vi letar nu efter en ny kollega som vill vara med och skapa framtiden med oss.

Om rollen
Som entreprenadsäljare hos oss ansvarar du för försäljning och marknadsaktiviteter inom relining av fastigheter. Vi arbetar med smidiga, högteknologiska och egenutvecklade metoder som medför en billigare och enklare lösning för kunden. Entreprenadsäljaren har en viktig roll inom vår organisation och fokus för denna tjänst ligger på att sälja in entreprenader i området Stockholm/Mälardalen.
Du kommer att ansvara för att bearbeta nya och gamla kunder och skapa kvalitativa, långsiktiga affärsrelationer. Till din hjälp har du en kompetent organisation och ett nära samarbete med övriga kollegor. Förutom rena sälj- och marknadsaktiviteter innefattar rollen även koordinering och tätt samarbete med marknadsavdelningen och produktion.

Om dig
Du är affärsmässig och har god social kompetens då du kommer att ansvara för det viktiga arbetet med att initiera nya affärer och förvalta pågående affärsrelationer. Du agerar lugnt, stabilt och fokuserat och är en problemlösare med förmåga att hitta nya infallsvinklar och arbetssätt där det behövs. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att själv strukturera och driva ditt dagliga arbete. Då rollen innebär att självständigt förhandla och skriva avtal är det meriterande om du har god kunskap i entreprenadjuridik.
Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan presentera tekniska lösningar ur ett affärsmässigt perspektiv. B-körkort är ett krav och du är van att använda IT som arbetsverktyg.

Vi erbjuder ett fritt, utvecklande och intressant arbete inom ett av de största bolagen i branschen. Vi arbetar till stor del med återvunna material i våra produkter och är miljöcertifierade vilket innebär att vi slår ett slag för miljön varje dag.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Affärschef Anna Johnsdotter, 0709-413 410 eller HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

 • Ekonomiassistent till Aarsleff i Brunna, Kungsängen
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker nu en ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm. Delar av arbetsuppgifterna på ekonomiavdelningen har sedan en tid tillbaka utförts av en inhyrd redovisningskonsult. Nu söker vi en efterträdare som kan hjälpa oss att fortsätta driva arbetet på avdelningen framåt. Vi tror att du lockas av chansen att tillsammans med oss bidra till ekonomiavdelningens och företagets fortsatta utveckling av processer och rutiner.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar, myndighetsrapportering samt vara delaktig i månads- och årsbokslut. Du kommer att ingå i ett team om tre personer där vi arbetar tätt tillsammans och där alla hjälps åt. Det innebär att din roll kommer att formas efter din kompetens, tidigare erfarenhet och gruppens sammansättning. Vi önskar att du på ett engagerat och ödmjukt sätt kan komma med nya tankar och idéer som bidrar till en utveckling av de ekonomiska processerna.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av löneadministration är det meriterande. Det är även meriterande om du har god systemförståelse och kommer med förslag på hur vi kan nyttja systemen på bästa sätt. De mest använda systemen är det koncerngemensamma ekonomisystemet Aspect4 och projektverktyget C7.

Som person bör du vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är social och har en förmåga att förstå och se helheten. Det krävs även att du har tålamod och att du inte är rädd för att stå på dig och driva saker framåt. För att passa in i vår organisation bör du vara är en kommunikativ lagspelare, som kan kavla upp ärmarna vid behov. Vi söker dig som hela tiden strävar efter att utvecklas och som vill vara med och driva Aarsleff framåt.

Ansökan
Ansökan sker via knappen till höger. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen att ansöka!

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Anna Glimdén, HR-chef, på 0704-315185 eller Bernt Cedersjö, ekonomichef, på 0709-413408.

 • Installatörer till produktion inom fastighet Stockholm
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker nu flera installatörer till vår produktion inom fastighet. Vi söker dig som vill jobba med framtidens teknik och vidareutbilda dig inom fastighetsrelining. Utbildningen sker internt hos oss på Aarsleff och i din tjänst kommer du att utgå från vårt kontor i Kungsängen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och kollektivavtal finns på plats.

Som installatör hos oss kommer du att vara en viktig del i den dagliga produktionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att installera våra egenframtagna flexibla foder och utföra servicearbeten. Alla i teamet samarbetar på olika plan och i olika former och vi kan erbjuda en omväxlande arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Hos oss har du mycket goda möjligheter att själv påverka din egen utveckling.

Installation är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du hela tiden stävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt arbete.

Kompetenskrav:

 • Gymnasieutbildning
 • VVS-kunskap är meriterande
 • B-körkort
 • Datorvana, officepaketet
 • Tidigare branscherfarenhet är meriterande

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare. Välkommen med din ansökan.

För mer information, välkommen att kontakta Lars eller Anna.

 

Lars Benzeriane
Produktionschef
lars.benzeriane@aarsleff.se

 

Anna Johnsdotter
Affärschef fastighet
anna.johnsdotter@aarsleff.se

 • Installatör för ledningsrenovering i Mark, med specialistområde servisledningar
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Göteborg och Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker 1-2 installatörer i Stockholm eller Göteborg som vill vidareutbilda sig inom servisrenovering. Efter utbildningen kommer du att kunna tillskriva dig specialistkunskaper inom servisrenovering med hattprofiler. Utbildningen kommer att skötas av våra danska kollegor och är förlagd i både Sverige och Danmark.

Som installatör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark och du kommer att vara en viktig del i den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att ha hela Sverige som arbetsfält vilket innebär en mycket omväxlande och spännande arbetsmiljö. Arbetslaget består av 3-4 personer som arbetar i en tätt sammansvetsad konstellation i olika typer av uppdrag.

Servisrenovering är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt hantverk.

Kompetenskrav:
• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av infodring är meriterande
• B-körkort och C-körkort är meriterande
• Maskinkunskaper är meriterande
• Viss datorvana, Officepaketet

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare.

Välkommen med din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Aarsleffs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

För mer information, kontakta:
Lars Benzeriane
Produktionschef
+46 709-413 405
lars.benzeriane@aarsleff.se

 • Arbetsledare/Platschef till Göteborg och Stockholm
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Göteborg
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Arbetsledare/Platschef
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven, engagerad person och god lagspelare som trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att uppnå goda resultat och som ledare delegerar och coachar du dina teammedlemmar i entreprenaderna. Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt eller flera arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med kollegor i andra delar av bolaget, underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Vana av att arbeta mot deadlines vilket gör att du är prestationsorienterad och målinriktad.
Vårt arbetssätt innebär en omedelbar närhet till produktionen med kontinuerlig återkoppling på framtagna tekniska lösningar och vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med hög frihetsgrad.

Vi söker dig som har en motsvarande erfarenhet av byggbranschen alternativt byggteknisk högskoleutbildning eller yrkeshögskola. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad och lösningsorienterad person. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, därmed är det meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av området. I en koordinerande roll ser vi att du är strukturerad och har en förmåga att hålla ihop projekt.
För att trivas i rollen tycker du om att leda och skapa goda resultat tillsammans med människor.

Tjänsten utgår från vårt regionkontor i Gunnilse resp. Kungsängen, resor till andra projekt inom hela regionen är en del av verksamheten då vi täcker en stor geografisk yta. Övernattningar förekommer.
B-körkort (tjänstebil, produktionsbil)

Denna rekrytering sker helt genom Aarsleffs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

För mer information kontakta
Lars Benzeriane
Produktionschef
+46 709-413 405
lars.benzeriane@aarsleff.se

 

Skicka in en spontanansökan

Finns det inga lediga jobb för dig just nu – skicka gärna in en spontanansökan!

Spontanansökan Rörteknik Spontanansökan Grundläggning