Lediga tjänster

 • Ekonomichef till Aarsleff Rörteknik AB i Kungsängen
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Kungsängen
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vill du arbeta som ekonomichef på ett tryggt och stabilt företag och bli en del av en företagskultur som präglas av prestigelöshet, samarbete, engagemang och professionalism. Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi letar efter efterträdaren till vår nuvarande ekonomichef som under 2019 kommer att gå i pension.

Om tjänsten

Som ekonomichef på Aarsleff Rörteknik AB så får du ett helhetsansvar för ekonomiavdelningen och administrationen på företaget. I det ingår att analysera företagets ekonomiska läge och komma med förslag på förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget. Du ingår i företagets ledningsgrupp, rapporterar direkt till VD samt har personalansvar för 2 ekonomiassistenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:

 • Leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen
 • Ansvara för all löpande bokföring samt månads- och årsbokslut
 • Rapportera budget, utfall, prognos, analys och likviditet till ledningsgruppen
 • Ansvara för att företagets beslutade ekonomiska och administrativa rutiner och system implementeras och efterföljs
 • Kommunicera övergripande mål och strategier i organisationen och implementerar detta i organisationens dagliga arbete
 • Koordinering och samarbete med produktionschef och marknads- och försäljningschefen
 • Kommunicera och samarbeta med Per Aarsleff A/S ekonomiska och administrativa organisation
 • Ansvarig för kontakter med revisorer

Din bakgrund

Du är utbildad Civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet som ekonomichef i ett mindre/medelstort bolag. Du har utmärkta kunskaper i Microsoft Office och i synnerhet i Excel. Vidare så har du en mycket god förmåga att utrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, ansvarstagande och affärsmässig. Du är också noggrann och kommunikativ samt trivs i en roll som kommer att innebära många kontaktytor. Vidare så är du samarbetsorienterad, prestigelös samt har en god pedagogisk förmåga och kan förklara ekonomi och siffror på ett förståeligt sätt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Aarsleff Rörteknik AB med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat telnr: 070- 4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Om Aarsleff

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 6500 medarbetare och har en omsättning på 15,5 miljarder kronor. I Sverige representeras Aarsleff-gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technoligies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för relining och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.

För mer information, välkommen att kontakta Karin Van Egeraat:

 

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat på telefonnummer: 070- 4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

 • Affärsdriven Anbudsledare, Aarsleff Grundläggning Göteborg
 • Aarsleff Grundläggning AB
 • Göteborg
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och vi letar nu efter en ny kollega som vill vara med och skapa framtiden med oss. Vi erbjuder ett fritt, utvecklande och intressant arbete inom ett av de största bolagen i branschen.

Om rollen
Som anbudsledare är du en viktig del av vårt kompetenta team. Det är en bred och omväxlande roll där vi arbetar nära varandra igenom hela processen.
I vår organisation har anbudsledaren en central position med många kontaktytor både internt och externt.
Du är med och skapar förutsättningarna för ett framgångsrikt resultat då du ansvarar för arbete med samordning och planering av inkommande förfrågningar och utgående anbud. Anbudsledaren är med från tidiga skeden och en bit in i produktionen. Det innebär att du har kundkontakter, är med och skapar affärer, analyserar marknaden, upprättar anbud, överlämnar vunna projekt till produktion samt arbetar med erfarenhetsåterföring.
Anbudsledaren har också en viktig roll i framtagandet av marknadsplaner och processutveckling.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Gunnilse. I rollen kan det förekomma en del resor, i första hand inom Sveriges gränser men det kan även förekomma resor utanför Sveriges gränser.

Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lösningsfokus, vilja, noggrannhet och engagemang. Du har förmåga att självständigt driva processer mot uppställda deadlines och du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta med andra och skapa goda relationer både internt och externt då det i rollen ingår många olika kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och leverantörer.
Du tycker det är spännande att ha ett öga på hur marknaden ser ut och har du dessutom ett affärsmässigt intresse är det ett plus.
Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen från liknande arbete, gärna med en högskoleutbildning eller utbildning från relevant yrkeshögskola.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav och du är van att använda IT som arbetsverktyg.
Det är meriterande med god erfarenhet inom grundläggning.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Arbetschef Viktor Bergsten, 0768 – 30 13 12 eller HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

 • Arbetsledare till Aarsleff Grundläggning Stockholm
 • Aarsleff Grundläggning AB
 • Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi söker dig som letar efter nya spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Om rollen
Som arbetsledare på Aarsleff är du en viktig del av vårt kompetenta team. Det är en central roll där du med driv och engagemang leder och fördelar arbetet i våra projekt. Du skapar förutsättningarna för ett framgångsrikt resultat då du arbetar nära produktionen och har ansvar för utförandet från produktionsstart till slutreglering. Det innebär bland annat att ligga steget före och se till att det alltid finns rätt material på arbetsplatsen i rätt tid, att verka för en trivsam arbetsmiljö och se till att satta tidsramar hålls.
Du har god förståelse för projektets ekonomi och har förmåga att hantera avvikelser och kontraktsregleringar på ett strukturerat sätt. I rollen ingår att hantera inköp, ha kontroll på satt budget och rapportera det ekonomiska utfallet till närmsta chef.
Vi lägger stor vikt vid att ha en trygg och säker arbetsmiljö och vi arbetar strukturerat med erfarenhetsåterföring varför det är viktigt att aktivt medverka på arbetsledarmöten och i andra liknande forum.

 

Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lösningsfokus, vilja och engagemang. Du drivs av att tillsammans med dina kollegor uppnå goda resultat och är van att arbeta mot uppställda deadlines.
Du är duktig på att samarbeta med andra och skapa goda relationer både internt och externt då det i rollen ingår många olika kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och leverantörer.
Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen från liknande arbete, gärna med en högskoleutbildning eller utbildning från relevant yrkeshögskola. Det är meriterande med goda kunskaper inom spontning, borrning, pålning och/eller smide.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Kungsängen. Resor till projekt inom regionen är en del av verksamheten då vi täcker en stor geografisk yta.
För vår verksamhet använder vi en rad olika systemstöd och därför är det nödvändigt att du är van att använda moderna IT-lösningar som verktyg i ditt dagliga arbete.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Affärschef Annika Skogetun, 076-28 07 50 eller HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

 

 

 • Entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik, Göteborg
 • Aarsleff Rörteknik AB
 • Göteborg
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och vi letar nu efter en ny kollega som vill vara med och skapa framtiden med oss.

Om rollen
Som entreprenadsäljare hos oss ansvarar du för försäljning och marknadsaktiviteter inom relining. Vi arbetar med smidiga, högteknologiska och egenutvecklade metoder som medför en billigare och enklare lösning för kunden. Entreprenadsäljaren har en viktig roll inom vår organisation och fokus för denna tjänst ligger på att sälja in entreprenader i sydvästra Sverige.
Du kommer att ansvara för att bearbeta nya och gamla kunder och skapa kvalitativa, långsiktiga affärsrelationer. Till din hjälp har du en kompetent organisation och ett nära samarbete med övriga kollegor. Förutom rena sälj- och marknadsaktiviteter innefattar rollen även koordinering och tätt samarbete med marknadsavdelningen och produktion.

Om dig
Du är affärsmässig och har god social kompetens då du kommer att ansvara för det viktiga arbetet med att initiera nya affärer och förvalta pågående affärsrelationer. Du agerar lugnt, stabilt och fokuserat och är en problemlösare med förmåga att hitta nya infallsvinklar och arbetssätt där det behövs. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att själv strukturera och driva ditt dagliga arbete. Då rollen innebär att självständigt förhandla och skriva avtal är det meriterande om du har god kunskap i entreprenadjuridik.
Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan presentera tekniska lösningar ur ett affärsmässigt perspektiv. B-körkort är ett krav och du är van att använda IT som arbetsverktyg.

Vi erbjuder ett fritt, utvecklande och intressant arbete inom ett av de största bolagen i branschen. Vi arbetar till stor del med återvunna material i våra produkter och är miljöcertifierade vilket innebär att vi slår ett slag för miljön varje dag.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

 • Installatörer till produktion inom fastighet Stockholm
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker nu flera installatörer till vår produktion inom fastighet. Vi söker dig som vill jobba med framtidens teknik och vidareutbilda dig inom fastighetsrelining. Utbildningen sker internt hos oss på Aarsleff och i din tjänst kommer du att utgå från vårt kontor i Kungsängen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och kollektivavtal finns på plats.

Som installatör hos oss kommer du att vara en viktig del i den dagliga produktionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att installera våra egenframtagna flexibla foder och utföra servicearbeten. Alla i teamet samarbetar på olika plan och i olika former och vi kan erbjuda en omväxlande arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Hos oss har du mycket goda möjligheter att själv påverka din egen utveckling.

Installation är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du hela tiden stävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt arbete.

Kompetenskrav:

 • Gymnasieutbildning
 • VVS-kunskap är meriterande
 • B-körkort
 • Datorvana, officepaketet
 • Tidigare branscherfarenhet är meriterande

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare. Välkommen med din ansökan.

För mer information, välkommen att kontakta Lars eller Anna.

 

Lars Benzeriane
Produktionschef
lars.benzeriane@aarsleff.se

 

Anna Johnsdotter
Affärschef fastighet
anna.johnsdotter@aarsleff.se

 • Installatör för ledningsrenovering i Mark, med specialistområde servisledningar
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Göteborg och Stockholm
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Vi på Aarsleff söker 1-2 installatörer i Stockholm eller Göteborg som vill vidareutbilda sig inom servisrenovering. Efter utbildningen kommer du att kunna tillskriva dig specialistkunskaper inom servisrenovering med hattprofiler. Utbildningen kommer att skötas av våra danska kollegor och är förlagd i både Sverige och Danmark.

Som installatör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark och du kommer att vara en viktig del i den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att ha hela Sverige som arbetsfält vilket innebär en mycket omväxlande och spännande arbetsmiljö. Arbetslaget består av 3-4 personer som arbetar i en tätt sammansvetsad konstellation i olika typer av uppdrag.

Servisrenovering är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt hantverk.

Kompetenskrav:
• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av infodring är meriterande
• B-körkort och C-körkort är meriterande
• Maskinkunskaper är meriterande
• Viss datorvana, Officepaketet

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare.

Välkommen med din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Aarsleffs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

För mer information, kontakta:
Lars Benzeriane
Produktionschef
+46 709-413 405
lars.benzeriane@aarsleff.se

 • Arbetsledare/Platschef till Göteborg och Stockholm
 • Aarleff Rörteknik AB
 • Göteborg
 • Läs mer Stäng
 • Ansök

Arbetsledare/Platschef
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven, engagerad person och god lagspelare som trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö. Du motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att uppnå goda resultat och som ledare delegerar och coachar du dina teammedlemmar i entreprenaderna. Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för ett framgångsrikt resultat. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt eller flera arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med kollegor i andra delar av bolaget, underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Vana av att arbeta mot deadlines vilket gör att du är prestationsorienterad och målinriktad.
Vårt arbetssätt innebär en omedelbar närhet till produktionen med kontinuerlig återkoppling på framtagna tekniska lösningar och vi erbjuder varierande arbetsuppgifter med hög frihetsgrad.

Vi söker dig som har en motsvarande erfarenhet av byggbranschen alternativt byggteknisk högskoleutbildning eller yrkeshögskola. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad och lösningsorienterad person. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, därmed är det meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av området. I en koordinerande roll ser vi att du är strukturerad och har en förmåga att hålla ihop projekt.
För att trivas i rollen tycker du om att leda och skapa goda resultat tillsammans med människor.

Tjänsten utgår från vårt regionkontor i Gunnilse resp. Kungsängen, resor till andra projekt inom hela regionen är en del av verksamheten då vi täcker en stor geografisk yta. Övernattningar förekommer.
B-körkort (tjänstebil, produktionsbil)

Denna rekrytering sker helt genom Aarsleffs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

För mer information kontakta
Lars Benzeriane
Produktionschef
+46 709-413 405
lars.benzeriane@aarsleff.se

 

Skicka in en spontanansökan

Finns det inga lediga jobb för dig just nu – skicka gärna in en spontanansökan!

Spontanansökan Rörteknik Spontanansökan Grundläggning