12 februari, 2020 -

Rörteknik

Vi söker en kalkylator till Aarsleff Rörteknik

Vill du arbeta som kalkylator i en internationell bygg och anläggningskoncern? Trivs du bra i en familjär företagskultur som bygger på teamkänsla, engagemang och professionalitet? Då kan du vara Aarsleffs nya kalkylator!

Vi på Aarsleff Rörteknik verkar för ett fungerande samhälle och hjälper kommuner, företag och fastighetsbolag att på ett effektivt, hållbart och ekonomiskt sätt förnya vattenledningar i marken och i fastigheter. Aarsleff utmanar gärna det omöjliga och levererar lösningar som är hållbara ur mer än ett perspektiv.

Nu söker vi en kalkylator till affärsområdet Fastighet

Relining med Aarsleffs flexibla foder håller nere störningarna för de boende jämfört med traditionella metoder eftersom små ingrepp kan lösa stora problem. Att förnya fastighetens rör behöver inte vara en omständlig process. Med hjälp av relining är det möjligt att förnya rören på bara några dagar utan att någon behöver kliva över tröskeln hos de boende. Som kalkylator på Aarsleff kommer du att få en viktig roll i verksamheten där du kommer att ansvara för anbud och kalkyl för affärsområdet Fastighet i Sverige.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Upplands-Bro

 

Låter jobbet som något för dig? Läs mer!

Aarsleff Rörteknik söker en kalkylator till affärsområdet Fastighet