18 december, 2017 -

Rörteknik

Några ord från vår VD

Avslutningsvis 2017!

Vi har haft en mild och nederbördsrik höst, det har hunnit bli andra advent och väderläget växlar.
Vintern smyger sig på med blötsnö i stor mängd och det är svårt att sia om det blir en vit eller grön jul i södra Sverige. Jag hoppas vinterkylan i norra delen av landet skall leta sig söderut.

Det har blivit dags för mig att summera 2017, så vad har hänt hos oss i år?
Inledningsvis kan vi konstatera att vi har bott i våra nya lokaler i Brunna ganska precis ett år. Allt fungerar fint och vi trivs tillsammans med våra kollegor på Aarsleff Grundläggning. Den ökade efterfrågan på bygg och anläggningsarbeten avspeglar sig tydligt inom Aarsloeff Grundläggning. Aarsleffs gemensamma verksamhet i Sverige har nått nya nivåer och vi växer kontrollerat inom våra specialområden.

Hos oss på Rörteknik är miljöcertifieringen enligt ISO 14001 på plats. Vidare strävar vi efter att förstärka en standardisering som skapar trygghet för dig som kund. Efterlevnad av föreskrivna åtaganden och kontroll av leveranser bör vara en självklarhet.
För oss är detta särskilt viktigt då vi representerar ett antal installations- och härdningstekniker. Vi vill givetvis att du som kund har kännedom om all teknik och möjlighet att välja rätt teknik till dina projektspecifika förutsättningar.

Kan 2018 bli servisledningarnas år?
Våra långa hattprofiler, helt schaktfria installationer av servisledningar, har slagit nytt rekord i år. I vår ambition att minimera tillskottsvatten måste servisledningar och nedstigningsbrunnar vara en del av systemlösningen.
Under 2018 kommer vi att presentera nya lösningar för både servisledningar och brunnar. Vi har utvecklat våra långa hattprofiler som nu kan installeras med LED härdning.
Vi har skapat en helt ny specialbyggd brunnsrenoveringsenhet. Se till att komma förbi och träffa oss på de utställningar och sammankomster som är planerade 2018, du hittar oss naturligtvis på VA-mässan i Jönköping.

Vår plan innehåller även en introduktion av Omega-liner i Sverige. Omega-liner är ett formpassat rör för förnyelse av spillvatten- och dagvattenledningar.

Jag vill även passa på att påminna om Aarsleffs nya förstärkning i Norge. Under hösten gjordes det klart att Olimb Rörförnying ingår i Aarsleff. Personligen har jag alltid haft stor nytta och ett lika stort nöje i att få diskutera NoDig med branschvänner i Norge. Vi har påbörjat ett erfarenhetsutbyte som redan ger oss ny styrka.

Efter ett framgångsrikt 2017 kan vi konstatera följande;
Vi har diskuterat, räknat, vunnit och utfört ett stort antal projekt till mycket nöjda kunder.
Efter avslutat uppdrag låter vi våra kunder sätta betyg på vårt arbete i en sk. NKI, nöjd kund index.
Vi har ett genomsnittsbetyg på 4.8 där högsta betyg är 5.
Jag vill rikta ett stort tack till alla för ett fantastiskt år och så tar vi sikte mot 2018.

Avslutningsvis tillönskar jag dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Stefan Indahl, VD Aarsleff Rörteknik AB