Relining av invändiga stuprör

En fastighet präglas alltid av sin fasad och att hålla den i fint skick innebär också att se till att husets takavlopp är oskadade. Fasader mår sällan bra av läckande stuprör och när de är ingjutna i pelare eller väggar förvärras oftast skadorna. Vattnet kan läcka ut i betongen och över fasaderna och orsaka både synliga och allvarliga inre skador.

Sådana skador kan bli både kostsamma och mycket störande om de åtgärdas med traditionella metoder. Men Aarsleffs teknik bygger på relining med egenutvecklade flexibla foder som kan utföras utan rivning och med minimala störningar i fastigheten och för de boende. Renoveringen går snabbt, är betydligt mindre kostsam och ger lång hållbarhet.

Tekniken är att öppna de invändiga stuprören i ena änden och skjuta in ett flexibelt foder i det gamla röret, vilket bygger ett absolut tätt och hållbart nytt självbärande rör. Hålen eller sprickorna i det gamla röret spelar ingen roll längre.

Aarsleff har gedigen kompetens och över 35 års erfarenhet av effektiva renoveringsprojekt med relining och har utvecklat egna flexibla foder som testas för att hålla i minst 50 år.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING!