20 juni, 2018 -

Installatörer till produktion inom fastighet Stockholm

Vi på Aarsleff söker nu flera installatörer till vår produktion inom fastighet. Vi söker dig som vill jobba med framtidens teknik och vidareutbilda dig inom fastighetsrelining. Utbildningen sker internt hos oss på Aarsleff och i din tjänst kommer du att utgå från vårt kontor i Kungsängen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och kollektivavtal finns på plats.

Som installatör hos oss kommer du att vara en viktig del i den dagliga produktionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att installera våra egenframtagna flexibla foder och utföra servicearbeten. Alla i teamet samarbetar på olika plan och i olika former och vi kan erbjuda en omväxlande arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Hos oss har du mycket goda möjligheter att själv påverka din egen utveckling.

Installation är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du hela tiden stävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt arbete.

Kompetenskrav:

  • Gymnasieutbildning
  • VVS-kunskap är meriterande
  • B-körkort
  • Datorvana, officepaketet
  • Tidigare branscherfarenhet är meriterande

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare. Välkommen med din ansökan.

För mer information, välkommen att kontakta Lars eller Anna.

 

Lars Benzeriane
Produktionschef
lars.benzeriane@aarsleff.se

 

Anna Johnsdotter
Affärschef fastighet
anna.johnsdotter@aarsleff.se

Ansök