20 juni, 2018 -

Installatör för ledningsrenovering i mark, med specialistområde servisledningar

Vi på Aarsleff söker 1-2 installatörer i Stockholm eller Göteborg som vill vidareutbilda sig inom servisrenovering. Efter utbildningen kommer du att kunna tillskriva dig specialistkunskaper inom servisrenovering med hattprofiler. Utbildningen kommer att skötas av våra danska kollegor och är förlagd i både Sverige och Danmark.

Som installatör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av ledningsrenovering i mark och du kommer att vara en viktig del i den dagliga produktionen. I tjänsten kommer du att ha hela Sverige som arbetsfält vilket innebär en mycket omväxlande och spännande arbetsmiljö. Arbetslaget består av 3-4 personer som arbetar i en tätt sammansvetsad konstellation i olika typer av uppdrag.

Servisrenovering är ett hantverk som kräver noggrannhet, organiseringsförmåga och flexibilitet. Vi söker därför dig som är praktiskt lagd, självständig, engagerad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en driven person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre på ditt hantverk.

Kompetenskrav:
• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av infodring är meriterande
• B-körkort och C-körkort är meriterande
• Maskinkunskaper är meriterande
• Viss datorvana, Officepaketet

Några saker som våra medarbetare uppskattar med Aarsleff är den härliga atmosfären, en bra organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas – vilket också gör att vi har många engagerade och stolta medarbetare.

Välkommen med din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Aarsleffs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

För mer information, kontakta:
Lars Benzeriane
Produktionschef
+46 709-413 405
lars.benzeriane@aarsleff.se

Ansök