9 juli, 2021 -

Grundläggare

Aarsleff Ground Engineering AB – ett dotterbolag till Aarsleff koncernen med huvudsäte i Danmark – är specialister på att lösa geotekniska utmaningar som ställer höga krav vid komplexa förhållanden.
Vi erbjuder fullservicelösningar inom grundläggning med innovativa metoder inom pålning, stödkonstruktioner, grundvattensarbeten, injektering och marina projekt. Vår styrka är vår spetskompetens inom grundläggning och med en komplett maskinpark kan vi erbjuda bästa lösningar väl anpassade efter våra kunders och varje enskilt projekts behov.

Aarsleff Ground Engineering AB fortsätter växa och söker nu Grundläggare till vår verksamhet i Norr.

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en viktig del av vårt kompetenta team.

Din roll

Vi söker grundläggare till vårt arbetslag i Norrland. Tjänsten innebär att det kan förekomma arbete i andra delar av Sverige. Dina arbetsuppgifter är varierade och jobben utförs till största del i utomhusmiljö.

Som grundläggare arbetar du alltid i ett team om minst två personer. Vi ser det som mycket viktigt att ni tillsammans trivs i arbetet och vår långsiktiga strävan är att alla i teamet ska kunna köra maskinen ni arbetar med då det gör oss mer flexibla. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga produktiviteten på plats i projekten. Du har även ansvar för att följa Aarsleffs högt ställda krav på säkerhet och arbetsmiljö. I rollen har du tät kontakt med arbetsledningen i projekten. Det finns alltid stöttning nära till hands men då arbetsledningen arbetar med flera projekt samtidigt är det viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du var praktiskt lagd och en problemlösare som gillar att arbeta i en miljö där det är viktigt att ta ansvar, visa engagemang och vara flexibel. Du är social och gillar att arbeta i team, är samarbetsvillig och prestigelös.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort ansvar och utvecklingsmöjligheter. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Hos oss blir du en viktig del av vårt skickliga team!

Krav

  • B-körkort
  • Språk: Svenska och/eller engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Yrkesbevis/maskinvana anläggningsmaskiner

Start: Omgående
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Kontaktinformation: Arbetschef Mattias Falksund, Tel. 072-722 25 81, mfal@aarsleff.com

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-08-31.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i  mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten. 

För mer information kontakta
Mattias Falksund
Arbetschef

+46 72-722 25 81

 

 

Med anledning av semesterperioden så kan våra svarstider vara något längre men vi återkopplar så fort vi kan!

Ansök