9 juli, 2021 -

Arbetschef

Aarsleff Ground Engineering AB – ett dotterbolag till Aarsleff koncernen med huvudsäte i Danmark – är specialister på att lösa geotekniska utmaningar som ställer höga krav vid komplexa förhållanden.
Vi erbjuder fullservicelösningar inom grundläggning med innovativa metoder inom pålning, stödkonstruktioner, grundvattensarbeten, injektering och marina projekt. Vår styrka är vår spetskompetens inom grundläggning och med en komplett maskinpark kan vi erbjuda bästa lösningar väl anpassade efter våra kunders och varje enskilt projekts behov.

Aarsleff Ground Engineering AB fortsätter växa och söker nu en Arbetschef till vår verksamhet i Göteborg.

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en viktig del av vårt kompetenta team.

Din roll

Som Arbetschef har du det yttersta ansvaret för hela entreprenadkedjan i din region från marknadsbearbetning med kalkyl och anbud till utförande med slutdokumentation och ekonomisk reglering. I din roll har du ett nära samarbete med Affärschef och Marknads- och försäljningschef.
Arbetschefen leder och driver arbetet i regionen utifrån satta mål som sätts i samråd med företagets VD tillika arbetschefens chef. Arbetschefen har personalansvar för tjänstemännen i regionen och säkerställer att de har rätt kompetens och förutsättningar för att nå företagets mål.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Organisera, leda och utveckla regionens verksamhet
 • Övergripande ansvar för projektens ekonomiska ramar, förväntat utfall samt gällande projektavtal
 • Bedriva verksamhetens i enlighet med Aarsleffs vision, värdegrund och policys
 • Säkerställa att regionen når sina budgeterade resultat och övriga överenskomna mål
 • Stötta och leda personalen i regionen samt hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med dem
 • Tillsammans med HR anställa tjänstemän inom regionen
 • Genomföra inköp inom Aarsleffs budgetramar

Din profil

För att lyckas i rollen som Arbetschef önskar vi att du har minst 5 års erfarenhet från liknande tjänst inom bygg- eller fastighetsbranschen. Som person är du självgående och initiativrik och har en god förståelse och kunskap inom projektekonomi. Vi söker dig som har förmågan att bygga upp och vårda långsiktiga relationer med såväl kunder, leverantörer som kollegor och underställd personal. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar för att, på ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, bidra till verksamhetsområdets fortsatta lönsamhet och utveckling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Du kommer att ha stor möjlighet till personlig utveckling och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt verksamhetsområde!

Den vi söker

 • Högskoleutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig
 • Minst 5 års erfarenhet av arbetsledning inom bygg/anläggning
 • Ett brett kontaktnät inom branschen
 • God kommunikatör för att skapa goda relationer såväl internt som externt

Start: Enl. överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Kontaktinformation: HR Chef Johanna Sandberg, johs@aarsleff.com

Ansökan

Skicka din ansökan via länken till ansökningsformuläret. Märk ansökan med ”Arbetschef ”.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i  mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten. 

För mer information kontakta
Johanna Sandberg
HR-chef

+46 768- 301 325

johs@aarsleff.com

Ansök