17 juni, 2020 -

Okategoriserad

Film: Aarsleffs flexibla foder – från symaskinen till skräddarsydda lösningar

Flexibla foder skräddarsys alltid utifrån varje specifik situation, vilket gör det möjligt att anpassa metod och material för att tillgodose olika behov. Vår egen fabrik i Hasselager nära Aarhus i Danmark gör att vi kan leverera hela värdekedjan – från utveckling och tillverkning av material till färdig installation, vilket vi är ensamma om i Sverige. Följ med och få en inblick i fabriken – där resan från symaskinen till förnyade ledningar börjar.

“Made in Denmark”
Vi på Aarsleff Rörteknik är en del av en dansk bygg- och anläggningskoncern som har över 40 års erfarenhet av ledningsförnyelsearbeten över hela världen. Våra metoder för schaktfri ledningsförnyelse med flexibla foder gör det möjligt att bilda ett nytt rör i det gamla röret. Vi utvecklar och tillverkar våra unika foder i vår egen fabrik i Danmark.

Skräddarsydda lösningar
Våra material är specialanpassade för effektiv relining av ledningar i både mark och fastighet. I vår fabrik skräddarsyr vi alla våra flexibla foder för att säkerställa styrka, täthet, resistens och hydraulik för alla tänkbara situationer. Våra flexibla foder har testats för att hålla för flera decennier framöver – hållbart ur mer än ett perspektiv.

Från tillverkning till färdig installation
Från färdig tillverkning i fabriken dröjer det inte lång tid innan ett nytt rör är på plats. Med hjälp av schaktfri ledningsförnyelse med flexibla foder är det nämligen möjligt att på ett effektivt sätt förnya ledningar i mark och fastighet på bara några timmar. Flexibelt och skräddarsytt från start till slut.

Vill du veta mer? Boka en timmes kostnadsfri rådgivning!

Mark:
Emil Lundmark
+46 709-413 447
emil.lundmark@aarsleff.se

Fastighet: 
Mikael Ejestrand
+46 705- 137 030
mikael.ejestrand@aarsleff.se