3 juli, 2018 -

Entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik, Göteborg

Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och vi letar nu efter en ny kollega som vill vara med och skapa framtiden med oss.

Om rollen
Som entreprenadsäljare hos oss ansvarar du för försäljning och marknadsaktiviteter inom relining. Vi arbetar med smidiga, högteknologiska och egenutvecklade metoder som medför en billigare och enklare lösning för kunden. Entreprenadsäljaren har en viktig roll inom vår organisation och fokus för denna tjänst ligger på att sälja in entreprenader i sydvästra Sverige.
Du kommer att ansvara för att bearbeta nya och gamla kunder och skapa kvalitativa, långsiktiga affärsrelationer. Till din hjälp har du en kompetent organisation och ett nära samarbete med övriga kollegor. Förutom rena sälj- och marknadsaktiviteter innefattar rollen även koordinering och tätt samarbete med marknadsavdelningen och produktion.

Om dig
Du är affärsmässig och har god social kompetens då du kommer att ansvara för det viktiga arbetet med att initiera nya affärer och förvalta pågående affärsrelationer. Du agerar lugnt, stabilt och fokuserat och är en problemlösare med förmåga att hitta nya infallsvinklar och arbetssätt där det behövs. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att själv strukturera och driva ditt dagliga arbete. Då rollen innebär att självständigt förhandla och skriva avtal är det meriterande om du har god kunskap i entreprenadjuridik.
Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan presentera tekniska lösningar ur ett affärsmässigt perspektiv. B-körkort är ett krav och du är van att använda IT som arbetsverktyg.

Vi erbjuder ett fritt, utvecklande och intressant arbete inom ett av de största bolagen i branschen. Vi arbetar till stor del med återvunna material i våra produkter och är miljöcertifierade vilket innebär att vi slår ett slag för miljön varje dag.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

Ansök