19 september, 2018 -

Arbetsledare till Aarsleff Grundläggning Stockholm

Vi söker dig som letar efter nya spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Om rollen
Som arbetsledare på Aarsleff är du en viktig del av vårt kompetenta team. Det är en central roll där du med driv och engagemang leder och fördelar arbetet i våra projekt. Du skapar förutsättningarna för ett framgångsrikt resultat då du arbetar nära produktionen och har ansvar för utförandet från produktionsstart till slutreglering. Det innebär bland annat att ligga steget före och se till att det alltid finns rätt material på arbetsplatsen i rätt tid, att verka för en trivsam arbetsmiljö och se till att satta tidsramar hålls.
Du har god förståelse för projektets ekonomi och har förmåga att hantera avvikelser och kontraktsregleringar på ett strukturerat sätt. I rollen ingår att hantera inköp, ha kontroll på satt budget och rapportera det ekonomiska utfallet till närmsta chef.
Vi lägger stor vikt vid att ha en trygg och säker arbetsmiljö och vi arbetar strukturerat med erfarenhetsåterföring varför det är viktigt att aktivt medverka på arbetsledarmöten och i andra liknande forum.

 

Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lösningsfokus, vilja och engagemang. Du drivs av att tillsammans med dina kollegor uppnå goda resultat och är van att arbeta mot uppställda deadlines.
Du är duktig på att samarbeta med andra och skapa goda relationer både internt och externt då det i rollen ingår många olika kontakter med kollegor, underentreprenörer, kunder och leverantörer.
Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen från liknande arbete, gärna med en högskoleutbildning eller utbildning från relevant yrkeshögskola. Det är meriterande med goda kunskaper inom spontning, borrning, pålning och/eller smide.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Kungsängen. Resor till projekt inom regionen är en del av verksamheten då vi täcker en stor geografisk yta.
För vår verksamhet använder vi en rad olika systemstöd och därför är det nödvändigt att du är van att använda moderna IT-lösningar som verktyg i ditt dagliga arbete.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan i dag via vår hemsida. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Affärschef Annika Skogetun, 076-28 07 50 eller HR-chef Anna Glimdén, 0704-31 51 85

 

 

Ansök